Harry Styles: Το ξεχωριστό γράμμα στη Νέα Υόρκη μετά τις 30 συναυλίες στο Madison Square Garden
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο Harry Styles να αποχαιρετήσει τη Νέα Υόρκη, μετά την ολοκλήρωση μιας εντυπωσιακής σειράς 30 συναυλιών στο Madison Square Garden. Ο Βρετανός τραγουδιστής δημοσίευσε μια προσωπική επιστολή στην ιστορική εφημερίδα The Village Voice, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την πόλη και τους κατοίκους της για τους τρεις μήνες που πέρασε εκεί.
Το βράδυ του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου, ο Harry Styles ολοκλήρωσε τον κύκλο των εμφανίσεών του στο εμβληματικό στάδιο, στο πλαίσιο της περιοδείας «Together, Together». Αντί να επιλέξει μια συνηθισμένη ανάρτηση στα social media, αποφάσισε να τιμήσει τη σχέση που ανέπτυξε με τη Νέα Υόρκη μέσα από μια ειδική αναμνηστική έκδοση της The Village Voice, η οποία κυκλοφόρησε στους δρόμους της πόλης τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.
Στην πρώτη σελίδα του εντύπου φιλοξενείται η επιστολή του με τίτλο «Letter from a Fan of NYC» (Γράμμα από έναν θαυμαστή της Νέας Υόρκης), μέσα από την οποία αναπολεί τις στιγμές που έζησε από τα τέλη Αυγούστου, όταν ξεκίνησαν οι συναυλίες του.
«Φίλοι, άγνωστοι, πολίτες της Νέας Υόρκης, ήταν τιμή μου να ζω και να εργάζομαι στην πόλη σας τους τελευταίους τρεις μήνες. Σας ευχαριστώ που μας υποδεχτήκατε και επιτρέψατε στο “Together, Together” να αποκτήσει μια θέση στην πλούσια ιστορία της πόλης», έγραψε ο Harry Styles στην επιστολή του.
Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε επίσης στο πόσο ξεχωριστή υπήρξε αυτή η εμπειρία για τον ίδιο, αποκαλύπτοντας πως οι αντιδράσεις του κοινού επηρέασαν ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη μουσική του.
«Διασκέδασα τόσο πολύ με αυτό το σόου, κάτι που νομίζω ότι ήταν αρκετά προφανές σε όποιον ήρθε. Κατά κάποιον τρόπο ήταν ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να ακούσετε το “Kiss All the Time. Disco, Occasionally.”, με έναν τρόπο που ούτε εγώ ο ίδιος δεν είχα συνειδητοποιήσει. Η ενέργεια του κοινού, η δεκτικότητα, ο χορός, η απόλυτη χαρά, δεν θα με εγκαταλείψουν ποτέ· με άλλαξαν», ανέφερε.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην ιστορία της The Village Voice, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία με ένα έντυπο που έχει καταγράψει σημαντικές στιγμές της πολιτιστικής ζωής της πόλης.
«Η Village Voice υπήρξε για καιρό τόσο δημιουργός όσο και μοναδικό χρονικό της πολιτιστικής ζωής της Νέας Υόρκης, και είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με την εμβληματική εφημερίδα τεχνών για να πούμε ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας 30 νυχτών του “Together, Together” στο Madison Square Garden. Δεν είναι ολόκληρη η ιστορία, φυσικά, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή», συνέχισε.
Ο Harry Styles ολοκλήρωσε την επιστολή του με ένα ακόμη θερμό μήνυμα προς τους Νεοϋορκέζους: «Ανυπομονώ να ακούσω τις δικές σας ιστορίες στα χρόνια που έρχονται και να μοιραστώ τις δικές μου. Μέχρι την επόμενη φορά, να προσέχετε ο ένας τον άλλον, Νέα Υόρκη. Με αγάπη, H».
Η Anna Wintour προτείνει στον Harry Styles να ανέβει στο Broadway
Η ειδική έκδοση της εφημερίδας περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συναυλίες, αφιερώματα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ως guests, αλλά και αναφορές στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εμφανίσεων.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που άνοιξαν τις βραδιές του Harry Styles στη Νέα Υόρκη ήταν η Tinashe, ο Jamie xx, η Caroline Polachek και η Lainey Wilson. Μάλιστα, ο Jamie xx συμμετείχε και ο ίδιος στην έκδοση με ένα προσωπικό κείμενο.
Παράλληλα, ιδιαίτερη θέση έχουν οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υποστηρίχθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του τραγουδιστή στην πόλη, μεταξύ των οποίων οι Choose Love, Planned Parenthood, Food Bank For New York City και HeadCount.
Ωστόσο, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις ανήκει στην Anna Wintour, η οποία παρακολούθησε τις εμφανίσεις του στο Madison Square Garden και φαίνεται πως έχει ήδη μια ιδέα για το επόμενο καλλιτεχνικό του βήμα.
Η πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την παρουσία του στη σκηνή, προτείνοντάς του μάλιστα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Broadway.
«Να τι σκέφτηκα παρακολουθώντας τον Harry Styles στο MSG: Αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε να βρίσκεται στο Broadway», έγραψε η Anna Wintour.
Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί θεωρεί πως ο τραγουδιστής θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε έναν θεατρικό ρόλο, προτείνοντας μάλιστα και συγκεκριμένη παράσταση.
«Το “Together, Together” είναι ακριβώς το συναίσθημα που κινεί το θέατρο. Η παραμονή του Harry έφερε χαρά και συντροφικότητα. Η Νέα Υόρκη τον αγαπά. Αν μπορούσα να κάνω μια πρόταση: Το “Singin’ in the Rain” με πρωταγωνιστή τον Harry Styles. Είναι ένας ρόλος που γεννήθηκε για να παίξει. Θα παιζόταν μέχρι το τέλος του χρόνου», συνέχισε.
Τα επόμενα σχέδια του Harry Styles μετά τη Νέα Υόρκη
Οι εμφανίσεις του Harry Styles στη Νέα Υόρκη ξεκίνησαν στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με δύο ξεχωριστές συναυλίες αφιερωμένες στο Halloween.
Η συγκεκριμένη σειρά συναυλιών αποτέλεσε μέρος της παγκόσμιας περιοδείας «Together, Together», η οποία ακολούθησε τις εμφανίσεις του σε πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Σάο Πάολο και η Πόλη του Μεξικού. Στόχος της περιοδείας είναι η προώθηση του τέταρτου προσωπικού άλμπουμ του, «Kiss All the Time. Disco, Occasionally.».
Μετά την ολοκλήρωση των 30 συναυλιών στο Madison Square Garden, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για ένα σύντομο διάλειμμα, προτού επιστρέψει στη σκηνή στα τέλη Νοεμβρίου για έξι εμφανίσεις στην Αυστραλία.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγαλύτερη παύση, καθώς η περιοδεία «Together, Together» αναμένεται να συνεχιστεί την άνοιξη του 2027, με νέους σταθμούς στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.
Το σίγουρο είναι πως ο Harry Styles αφήνει πίσω του μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίοδο στη Νέα Υόρκη, έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με το κοινό της. Και ενώ η επόμενη μουσική του στάση έχει ήδη προγραμματιστεί, η πρόταση της Anna Wintour για το Broadway προσθέτει ένα ενδιαφέρον ενδεχόμενο στα μελλοντικά του σχέδια.