Η Natural & Delicious από την Farmina Pet Foods στο ADOPTION EVENT

Tην Κυριακή 29 Μαϊου στο μεγάλο και σημαντικό Adoption Event που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης θα είναι μαζί μας και η Natural & Delicious από την Farmina Pet Foods.

H Natural & Delicious είναι μία ολοκληρωμένη σειρά τροφών για σκύλους  και γάτες. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας νωπό κρέας, φρούτα και λαχανικά. Δεν περιέχει κατεψυγμένες η γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και έχει μόνο φυσικά αντιοξειδωτικά.
281_54_visual-banner-home-nd-low-ancestral-grain-GR@1680x450@web 282_55_visual-banner-nd-grain-free-GR@1680x450@web

Η Natural & Delicious από τη Farmina ένα σύστημα διατροφής προσαρμοσμένο στη βιολογία του τετράποδου φίλου σας

Happy Pet, Happy You!

Ποια είναι όμως η Farmina Pet Food που κάνει ευτυχισμένα τα κατοικίδια μας αλλά και εμάς?

Η Farmina είναι φύση και επιστήμη, η αποστολή της είναι να αναπτύξει τα καλύτερα φυσικά και επιστημονικώς επικυρωμένα διατροφική συστήματα. Χρησιμοποιούν μόνο την πρώτη επιλογή των πρώτων υλών μαγειρεμένα στην κουζίνα μας με υγιείς μεθόδους και ακολουθώντας αυστηρές οδηγίες που παρέχονται από εμπειρογνώμονες σε σκύλους και γάτες διατροφής, που πάντα ασχολούνταν με αυτό και γνωρίζουν τις διατροφικές ανάγκες των σαρκοφάγων.
Η φροντίδα και η προσοχή για να συλλάβει και να αναπτύξει τις τροφές της είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας και από εκεί προέρχεται η διατροφική φιλοσοφία της.
Τα σκυλιά και οι γάτες είναι η τετράποδη οικογένειά της και ζούνε τις συγκινήσεις που μπορεί να βρεθούν μόνο στο σπίτι.
Η διατροφή είναι η βάση της ευημερίας, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευτυχία και τη χαρά, γι ‘αυτό και το σύνθημά της και η πηγή των ενεργειών μας είναι:

Happy pet. Happy you.

Περισσότερα εδώ