Οι απαιτήσεις του εκκεντρικού καλλιτέχνη Robbie Williams: Τι ζήτησε να έχει στο καμαρίνι του στην πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα;

O Robbie Williams έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 το Rockwave Festival, που γίνεται 20 ετών, αφήνει τη διασκέδαση του κοινού στα χέρια του. Και είναι σίγουρο πως θα είναι μια από τις ωραιότερες καλοκαιρινές συναυλίες.
Τι ζήτησε όμως ο σούπερ σταρ να έχει στο καμαρίνι του; Σύμφωνα με την Espresso, η λίστα του περιλαμβάνει έναν αναπαυτικό καναπέ, μια μεγάλη πολυθρόνα και χαλιά σε τόνους του μοβ και της μόκας –γιατί θέλει να ταιριάζουν με τα διακοσμητικά αντικείμενα που θα φέρει ο ίδιος μαζί του–, φυτά εσωτερικού χώρου –συγκεκριμένα κέντιες και μικρούς φοίνικες–, φωτισμό που να αυξομειώνεται, ψυγείο με γυάλινη πόρτα, ένα XΒox 360, έναν μεγάλο καθρέφτη, μια τεράστια τηλεόραση και ηχεία για το κινητό του.
Όσον αφορά τη διατροφή του, θέλει να υπάρχουν γάλα, σολωμός, λαχανικά, σούσι, καστανό ρύζι, δημητριακά από κινόα ή ντίνκελ, τσίχλες και πολλά μπουκάλια μεταλλικό νερό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *