Ίαν Στρατής & Mad Street για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη! 

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 @ WE Πολυχώρος

Ο Ίαν, ο Eddie, o Σπύρος, ο Ryan, ο Ηλίας και ο Πάνος είναι οι Mad Street. Μετράνε μαζί δύο χρόνια κοινής μουσικής πορείας σαν Mad Street, ένα όνομα που διάλεξαν γιατί περιγράφει ακριβώς αυτή την μουσική περιπέτεια των έξι φίλων και πολύ καλών μουσικών. Όπως έχουν πει οι ίδιοι, το όνομα της μπάντας αντικατοπτρίζει τα εντελώς διαφορετικά μουσικά backgrounds από τα οποία προέρχεται ο καθένας τους, σε σχέση με το μουσικό είδος που επέλεξαν να εκπροσωπήσουν από το ξεκίνημά τους σαν Mad Street.

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον τραγουδιστή των Mad Street Ίαν Στρατή λόγω της πολύ πετυχημένης πορείας του στο X Factor, όπου και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αλλά και της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και δημιούργησε φανατικούς θαυμαστές. Δίκαια χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλλιτεχνικά πρόσωπα της χρονιάς και σίγουρα από τα πιο δημοφιλή πλέον. Αν και ο Ίαν ξεχώρισε σαν solo καλλιτέχνης με την τρομερή φωνή του, έμεινε πιστός στο όραμα Mad Street και το συγκρότημα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, έτοιμοι να μας απασχολήσουν για πολύ καιρό.

Το πρώτο EP της μπάντας αναμένεται θα κυκλοφορήσει σύντομα και φέρει τον τίτλο “Three Chords to Shape your World”. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube τραγούδια  που θα περιέχονται όπως τα “Wrath”, “Ballad Counselling” και “Gone Rogue”. Κορυφαία στιγμή της καριέρας τους ως τώρα, η πολύ επιτυχημένη τους εμφάνιση στην Τεχνόπολη τον περασμένο Σεπτέμβρη με πάνω από 5.000 άτομα να τους αποθεώνουν, αλλά και οι συνεχόμενες εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα.

Αυτή η πολλά υποσχόμενη και νέα μπάντα λοιπόν, με έναν από τους πιο ταλαντούχους frontmen που έχουν εμφανιστεί σε ελληνικό συγκρότημα τα τελευταία πολλά χρόνια, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 3 Μαρτίου στον Πολυχώρο WE, στο κέντρο της πόλης, με νέα δικά τους τραγούδια, pop & rock covers “done the MadStreet way” και πολλές εκπλήξεις. Μην τους χάσετε!

Εισιτήρια
Προπώληση 8 & 10 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως) στα:
WE (Λεωφόρος Γ’ Σεπτεμβρίου και Γρ. Λαμπράκη)

PUBLIC (κατάστημα Τσιμισκή και πανελλαδικά)
Seven Spots (πανελλαδικά)
Ιανός (καταστήματα Αριστοτέλους & Καλαμαριάς)

Media Markt (πανελλαδικά)
Και διαδικτυακά στο viva.gr

Ταμείο 12 ευρώ 

Με την υποστήριξη:

Zoo Radio

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, ώρα έναρξης 21.00
WE, Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
T: 2310 284700 || www.weskg.gr || info@weskg.gr